smk tengku temenggong ahmad

Wednesday, February 10, 2010

sukantara

hai dah lama tak update kan...so kali ni saya nak share suasana semasa sukantara...jangan cakaplah dia punya kepenatan masih terasa walaupun dah masuk 3 hari..so minggu ni kena buat latihan sukan pulak untuk temasya sukan pada bulan depan,best semua sekolah rendah yang berhampiran dengan sekolah saya semua turut serta pasti suasananya sungguh gamat sekali kan??? "sedia untuk berlari"
"berlari untuk mendapatkan mata"



"ckg Ashib memberi teknik yang betul untuk melontar peluru"


"persediaan untuk berlari 100 meter"



"berlari 4oo meter"




"lontar peluru"





"ha yang ni dok tergaru-garu risau peluru tu berat sangat?"












Thursday, February 4, 2010

kehilangan

Pada minggu lepas kelab kami telah kehilangan 3 orang bintang lyang bersinar di persada pementasan teater setelah pemergian Chee Min pada bulan satu yang lepas,bintang yang di maksudkan ialah Akmaliyana,Nur Hidayu dan Siddiq...
"Akmaliyana senyuman yang terakhir untuk kami semua"
"Siddiq bergambar kenangan bersama Amalina"

"Hidayu yang paling cute sebelah pengawas"
kami semua di kelab drama smk tengku temenggong ahmad
mendoakan kejayaan kamu semua dan semoga dapat menyesuaikan diri
di sekolah baru nanti jangan lupakan kami semua ya...
kami tetap merindui senyuman dan gelak kamu semua..
~LOVE AHLI KELAB DRAMA~















Tuesday, February 2, 2010

AH LONG

hui saya dah macam Ah Long sejak akhir-akhir ni sebab asyik dok minta duit,bukan apa ni untuk persiapan kelab kami untuk pergi ke Sekolah Menengah Seni Johor Bahru yang di rancang insya'allah pada bulan Febuari...tu sebab la saya jadi Ah Long minggu ni hehehehee...

Monday, February 1, 2010

Gambar sepanjang 2009



video


INI VEDIO GAMBAR SEMASA PEMENTASAN 2009






Kali ni saya nak kongsi sedekit gambar kenangan sepanjang 2009 semasa pertandingan di peringkat zon dan daerah MUAR-LEDANG....




PEMENTASAN SEMASA PERINGKAT ZON 7 FEB 2009




"GAMBAR INI MERUPAKAN GAMBAR KEMENANGAN PERTAMA KAMI"

"KUSYUK MELIHAT PERSEMBAHAN DARI SEKOLAH LAIN SEMENTARA MENUNGGU GILIRAN UNTUK NAIK KE PENTAS"

"SEMPAT LAGI BERGAMBAR MERAKA NI "

"SEMASA MEMBUAT PERSIAPAN PROB DAN KOSTIUM"

"GEMBIRA SUNGGUH MEREKA SEMUA INI"

"INI ADALAH AKSI YANG PALING MENGGERUNKAN SEWAKTU AHLI SIHIR MUNCUL"

"AKSI GEMBIRA SETELAH MEMBUAT PERSEMBAHAN"

PEMENTASAB SEMASA PERINGKAT DAERAH MUAR-LEDANG 14 FEB 2009


"CIKGU FIZWANI MEMBERI SEMANGAT DAN TEKNIK YANG BETUL KETIKA MELAKUKAN PEMENTASAN NANTI"

"BERGAMBAR SEBELUM PEMENTASAN"

"AKSI PENGAWAL DIRAJA DAN ORANG KAYA(YANG TENGAH) "

"SELEPAS PEMENTASAN SELESAI"
"SETELAH SELESAI PEMENTASAN"





















































































About Me

My photo
ledang, Smk tengku temenggong ahmad, Malaysia
kelab ini telah aktif pada bulan 2.2009..kelab ini telah menyertai 2 pertandingan drama english pada peringkat zon dan daerah ledang-muar..pada peringkat penubuhannya kelab ini kami telah merangkul kejayaan sebagai juara dan ini telah membangkitkan semangat kami semua...setelah itu kami aktif untuk majlis di sekolah..dan pada tahun ini 2010 kelab kami telah di tubuhkan secara rasmi di smk tengku temenggong ahmad...kami mensasarkan kejayaan untuk kali yang kedua di peringkat daerah dan negeri johor

ahli kelab drama dan kawan

halwa telinga